54 Views

Niet dat ik op mijn 10de dacht, ik ga naar buitenland verhuizen maar dat gevoel had ik wel altijd. En mijn opa die heeft dat ook altijd geroepen: deze dame gaat naar buitenland, Letland is veel te saai voor haar.

Met Saartje in Letland.

Ik was net 19, ik had een kleine koffertje met wat spulletjes en daar ging ik dan, 33 uur in een bus richting Nederland. Vreselijke rit ๐Ÿ˜‚ maar echt de moeite waar geweest.

Al snel sprak ik Nederlands, ontmoete ik liefde van mijn leven en had mijn aller eerste baantje gevonden. Assistente financieel directeur mocht ik mijzelf noemen, wat was ik trots toen. Maar na een half jaar was ik al dood ongelukkig, wat was het saai. Ik had nog geen nieuwe baan, wel het gevoel dat het snel goed komt, ik heb mijn baan opgezegd en ben opzoek gegaan naar iets anders.

Werken in een winkel leek mij wel leuk. Actieve baan, mensen om mij heen, niet de hele dag stil zitten, dat sprak mij wel aan. Dag na dat ik mijn baan had opgezegd liep ik samen met Bart door Gouda. Ik zag een vacature: ze zochten een bedrijfsleider bij Steps. Ik dacht dit is mijn kans!!! Geen ervaring, ik kwam uit buitenland, ik had geen motivatie of sollicitatie brief bij me maar ik ging naar binnen. Binnen 15 minuten stond ik weer buiten en ik mocht de volgende dag starten. 

Na 8 jaar als bedrijfsleider te hebben gewerkt heb ik mijn baan weer opgezegd. Ik wou zelf voor mijn kinderen zorgen. 

Toch bleef ik zoeken naar iets voor mijzelf. Ik wou niet voor baas werken, daar was ik wel klaar me na 8 jaar. Super leuke tijd gehad, maar ik dacht waarom zou ik aan iemand anders zijn dromen werken als ik ook aan mijn eigen dromen kan werken?! Dus ik wou een eigen bedrijf en vanuit huis kunnen werken.

En ja, ook dat is mij gelukt! 
Sinds 1,5 jaar mijn eigen franchise onderneming, ik heb 300 klanten kunnen helpen naar een gezondere lifestyle, ik heb een team opgebouwd waar ik mega trots op ben en waar ik ontzettend veel dankbaarheid van terug krijg en ik heb van mijn hobby’s werk kunnen maken. ๐Ÿ™Œ

Ik besef steeds vaker dat ik altijd beslissingen heb genomen waar anderen van schrikken. Hoe vaak heb ik wel niet gehoord: is dit wel verstandig? Stel je vind geen nieuwe baan? Ga je stoppen met werken? Jij hebt een kind en een vaste baan, is dit wel verstandig? 

… wat als ik naar iedereen had geluisterd behalve naar mijzelf? Eigenlijk wil ik het niet eens weten. 

Wat ik de afgelopen jaren geleerd heb is dat je echt moet doen waar je gelukkig van word, want dan ben je op zijn mooist en op zijn best.
Altijd vooruitkijken, dromen hebben waar je eng van word en meer geven dan nemen, want krijg je dubbel en dwars terug ๐Ÿงก

Liefs Monta.

Over mij

Ik ben begin 2017 begonnen met het volgen van mijn dromen en dit geweldige werk gaan doen. Alle steun en support die ik kreeg heeft geleid tot een super start waardoor ik nu mijn mooiste leven leef. Volg en/of connect op de platformen hieronder ๐Ÿ™‚

Neem contact op